4_pogled

Tiedote VJS-hallin rakennusaikataulusta

VJS-hallin rakennustyöt ovat nyt eri syistä viivästynyt siten, että hallin kankaan nostamisen arvioitu aika on maaliskuu 2016.

VJS-hallitus on päättänyt, että varsinainen hallin nostaminen siirretään lokakuulle 2016. Tämä siksi, että hyödyt hallin nostamisesta keväällä ovat suhteessa hyvin pienet verrattuna haittoihin.

Hallin nostaminen kevättalvella on merkittävästi vaikeampaa kuin syksysäässä. Lisäksi hallin nostaminen tulevaa kesää vasten ei myöskään ole toiminnallisesti hyödyllistä eikä kustannustehokasta. Samalla saamme mahdollisuuden huolellisesti rakentaa halliin liittyviä yksityiskohtia kesäsäässä.

Hallin mainoskampanja toteutetaan ilmoitetussa aikataulussa ja mainokset kiinnitetään maaliskuun aikana perustukseen, kun perustustyöt ovat valmiit.

Kaikin puolin muuten hallin rakentaminen on edennyt hyvin ilman ikäviä (taloudellisia) yllätyksiä ja olemme budjetissa. Ainoastaan kattoikkunasta luopumaan joutuminen osoittautui takaiskuksi. Sen toteuttaminen turvallisesti ei valitettavasti onnistunut.

Pientä kärsivällisyyttä se vaatii mutta VJS-yhteisö saa oman hallin!

Lisätietoja:

Veli-Matti Yli-Rinne
Toiminnanjohtaja
Vantaan Jalkapalloseura
050 551 3141
veli-matti.yli-rinne(a)dev.vjs.fi
Twitter: @vvVelkka