VJS CANVA 5X4 (4)

Rasmus Koirikivi VJS-paidassa myös kaudella 2024

Vuonna 2019 VJS:n paitaan ensimmäistä kertaa tullut ja viime vuonna kaksivuotisen pelaajasopimuksen kirjoittanut Rasmus Koirikivi lähtee tulevaan kauteen tavoitteellisin mielin.

– Äänekäs, tavoitteellinen ja ahkera.

Näin summaa itsestään Rasmus Koirikivi, miesten edustusjoukkueen maalivahti.

Koirikivi debytoi miesten edustusjoukkueessa jo kaudella 2021. Hän kirjoitti pelaajasopimuksen joukkueeseen viime vuonna ja oli mukana nostamassa joukkuetta takaisin Kakkoseen kauden 2023 päätteeksi. Pelaajan omat odotukset tulevaan kauteen ovat selkeät: taistella sarjataulukon ylemmässä päässä ja pelata mahdollisesti jopa noususta.

– Oma henkilökohtainen tavoitteeni on pelata valtaosa peleistä sekä auttaa joukkuetta tavoitteiden saavuttamisessa, Koirikivi kertoo.

Duunariksi itseään kuvailevasta Koirikivestä on muodostunut iso osa joukkuetta. Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tommi Ekmark näkee, että viime kauden onnistumisten perusteella on syytä odottaa Koirikiveltä paljon myös tulevalla kaudella.

– Hyvän viime kauden jälkeen totta kai myös vaatimukset kasvavat. Odotan ehdottomasti, että hän pystyy vastaamaan niihin ja pelaamaan hyvällä tasolla myös sarjaporrasta ylempänä, Ekmark sanoo ja jatkaa:

– Rasmus toteuttaa joka ainut päivä niitä arvoja, joita haluamme nähdä ja joita tarvitsemme voittaaksemme.

Miesten edustusjoukkueella on uusi Instagram-tili – seuraa joukkuetta täällä