VJS CANVA 5X4 (16)

Misael Rearte siirtyy Länsi-Vantaan Ylpeyteen!

Atlantis FC:stä Vantaan Jalkapalloseuraan siirtynyt Misael ”Mike” Rearte on allekirjoittanut kauden 2024 kattavan sopimuksen miesten edustusjoukkueeseen. Rearten aikaisemmat seurat ovat Atlantis FC:n (2018-2020, 2023) lisäksi Fc Kiffen (2021-2022), Club Latino Espanol (2015, 2017), Club Nueva Cliza (Bolivia,2016) ja San Martin de San Juan (Argentina).

Rearten odotukset tulevaan kauteen ovat korkealla.

– Odotukseni on, että taistelemme sarjan korkeimmasta sijoituksesta ja noususta Ykköseen, Rearte sanoo. Taisteleva ja työteliäs keskikenttäpelaaja näkee, että hän tuo joukkueeseen lisää kokemusta.

– Tavoitteeni on auttaa joukkuetta kaikin mahdollisin tavoin sekä kehittyä pelaajana myös itse, Rearte sanoo.

Kokenut keskikenttäpelaaja on jo lyhyessä ajassa vakuuttanut miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tommi Ekmarkin.

– Mike on kova, pelaava, pallovarma pelaaja, joka sopii persoonallaan hyvin meidän joukkueeseemme, Ekmark kuvailee uutta vahvistusta.

Myös VJS:n huippu-urheiluvaiheen valmennuspäällikkö ja yksi miesten edustusjoukkueen valmentajista Edward Finch uskoo, että Rearte tuo hyvän lisän joukkueeseen.

– Mike lisää tärkeän ulottuvuuden joukkueeseen. Kokemuksensa lisäksi hän tuo mukanaan keskikentän sisukkuutta sekä hänellä on kyky kattaa ja hallita isoja tiloja. Ensimmäisestä päivästä lähtien hän on näyttänyt olevansa valmis taistelemaan joukkueen puolesta, Finch sanoo.

Miesten edustusjoukkueella on uusi Instagram-tili – seuraa joukkuetta täällä