Mikko Ojaniemi_4

Mikko Ojaniemi on VJS:n uusin päätoiminen valmentaja

Seuran julkistettua perjantaina 2.10. kauden 2021 vastuuvalmentajiaan, löytyi joukosta myös seuran uusi päätoiminen valmentaja, Tampereen Ilveksestä Länsi-Vantaan ylpeyteen siirtyvä Mikko Ojaniemi (BBA, UEFA B, Master Ekkono). Ojaniemi tulee hoitovapaalle jäävän Juha Pekkasen paikalle, ottaen haltuunsa U11-ikäluokkavastaavan tehtävät. Lisäksi Mikko tulee toimimaan tulevalla kaudella myös PU12/1 -joukkueen valmennustiimissä.

– Olemme hakeneet tulevalle kaudelle poikkeuksellisen paljon niin päätoimisia kuin oman toimen ohella toimivia valmentajia, ja uusista päätoimisista Mikko on nyt ensimmäinen julkistettava kiinnitys. VJS:n päätoimiset työntekijät astuvat aina suuriin saappaisiin, ja olemme todella tyytyväisiä, että saimme Mikon kaltaisen intohimoisen tekijän mukaan tiimiimme, toteaa toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Myös valmennuspäällikkö Sebastian Söderholm on erittäin tyytyväinen uuteen tulokkaaseen.

– Mikko vakuutti meidät paitsi haastattelussa, myös taustallaan ja intohimollaan. Olenkin varma, että hän osoittautuu kovan luokan löydöksi ja meille lisäarvoa tuovaksi valmentajaksi. Olen hyvin iloinen, että Mikko on ensi kaudelle VJS:n mies, Söderholm päättää.

Myös Ojaniemi itse on tyytyväinen uudesta pestistään, ja tämä odottaakin 19.10. alkavaa VJS-uraa intoa täynnä.

– On mahtavaa päästä mukaan näin hienoon seuraan.  VJS:ssa minua houkutteli erityisesti laadukas toimintaympäristö ja tieto siitä, että pääsen tekemään hommia sekä hyvien pelaajien että valmentajien kanssa. Minulla on hyvä fiilis tulevasta pestistä, ja odotan innolla kauden alkua ja pelaajiin tutustumista. Uskon, että tuon mukanani taktista ja teknistä osaamista, mutta samalla koen, että tämä on itsellenikin tilaisuus oppia uutta. Odotan, että pääsemme yhdessä joukkueiden kanssa kehittymään ja rakentamaan hienon kauden, kertaa Ojaniemi tuntojaan.

VJS-perhe toivottaa Mikon lämpimästi tervetulleeksi osaksi #jalkapalloyhteisösinulle!