kepa-artikkeli

Kerttu Kiviniemi jatkosopimukseen!

Hyökkääjä Kerttu Kiviniemi (s. 2006) on solminut jatkosopimuksen kaudelle 2024 Länsi-Vantaan Ylpeyden kanssa. Kuluneella kaudella Kiviniemi pelasi kahdeksassatoista Naisten Kakkosen ottelussa, joista seitsemässätoista aloituskokoonpanossa. Lisäksi otteluita kertyi Naisten Suomen Cupissa ja T18 Ykkösessä yhteensä 15. Kuluneella kaudella Kiviniemi viimeisteli tehokkaasti maaleja, yhteensä peräti 23 kappaletta.

Kiviniemi kuvailee itseään periksiantamattomaksi pelaajaksi.

– Minusta on kiva jatkaa VJS:ssa ja täällä on hyvä ympäristö kehittyä. Tulevalla kaudella tavoitteenani on kehittyä yksilönä, saada ehjä kausi ja auttaa joukkuetta omalla panoksellani.

Kuva: Jari Mäensivu

Päävalmentaja Aku Jokinen on tyytyväinen Kiviniemen solmimaan jatkosopimukseen ja näkee hänessä paljon kehityspotentiaalia.

– Viime kausi oli ”Kekeltä” läpimurtokausi aikuisten futikseen. Maaliahne hyökkääjä viimeisteli naisten peleissä 13 kertaa ja tämän lisäksi T18-peleissä maaleja syntyi 10 kappaletta, joiden ansiosta palkittiin syystäkin seuran viime vuoden tyttöpelaajana. ”Keke” on kasvanut urheilijana viimeisen vuoden aikana merkittävästi ja kehityskäyrän on lupa odottaa jatkuvan noususuunnassa. Kehityspotentiaalia on edelleen paljon, ja tavoitteena on, että urheilijaelämä jatkuu edelleen parantuen ja maalimäärät pysyy kaksinumeroisina myös korkeammalla sarjatasolla.