BC2A6144

Haemme uusia osaajia – VJS:n valmentajarekry on käynnissä!

Etsimme joukkoomme kolmen erilaisen profiilin valmentajia

Etsimme tekijöitä tulevalle kaudelle, sekä jo syksyksi 2020. Valmennusrooleista on mahdollista rakentaa erikokoisia työnkuvia, aina pienestä oman toimen ohella tehtävästä sopimusvalmentajan pestistä osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Löydätkö itsesi näistä profiileista?

Matkalla huippukoutsiksi

Koet olevasi valmentajana jo erittäin pätevä. Tavoitteenasi on kehittyä oman osaamisalueesi huipputekijäksi.

VJS tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla osana tai johtaa korkeatasoista valmennustiimiä, joka valmentaa ikäluokan huippujoukkuetta. Työskentelet päivittäin VJS:n ammattilaisten kanssa ja osallistut halutessasi myös VJS-Metodin jatkuvaan kehittämiseen.

Intohimoinen aloittelija

Olet kiinnostunut jalkapallovalmentamisesta esimerkiksi oman peliuran tai huippujalkapallon seuraamisen kautta. Et ole vielä valmentanut tai valmennuskokemuksesi on vähäistä, mutta haluat päästä kokeilemaan jalkapallovalmentamista mielekkääseen ympäristöön.

VJS tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä osaksi valmennustiimiä, jota johtaa kokeneempi valmentaja. Saat tukea valmentamisen aloittamiseen ja siinä kehittymiseen valmennustiimiltäsi, sekä ajan kanssa lisää vastuuta sinulle sopivalla tavalla.

Etsin jotain uutta

Olet jalkapallovalmentaja, joka on kiinnostunut uudesta haasteesta. Uusi haaste tarkoittaa todennäköisimmin mielekkäämpää tai erilaista toimintaympäristöä.

VJS:ssä on käytössä suomalaisittain poikkeuksellinen seuratoimintamalli, mikä mahdollistaa tehokkaamman laadukkaan toimintakulttuurin luomisen. Lisäksi tämä auttaa valmennustiimien rakentamisessa ja valmentajan vaikutusmahdollisuuksissa omaan toimintaympäristöönsä, sekä VJS-metodin arjen toteuttamisessa.

Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, soita tai laita viestiä: me kerromme sinulle enemmän Vantaan Jalkapalloseurasta sekä meillä valmentamisesta. Lisäksi kerromme tarkemmista valmennusrooleista, maksettavista korvauksista ja koulutusmahdollisuuksista. Varaudu itse kertomaan ja keskustelemaan seuraavista asioista:

  • Vahvuutesi ja heikkoutesi valmentajana
  • Valmennus- ja jalkapallotaustasi
  • Valmennukselliset tavoitteesi nyt ja ensi kaudella
  • Koulutuksesi jalkapallossa ja siviilielämässä, sekä tulevaisuuden koulutustavoitteet

Hakemukset lähetetään sähköpostilla valmennuspäällikkö Sebastian Söderholmille.

Yhteystiedot:

Sebastian Söderholm
Valmennuspäällikkö
041 504 7151
sebastian.soderholm@uusi.vjs.fi

Voit tutustua meihin vielä tarkemmin osoitteessa www.dev.vjs.fi.