elsa-artikkeli

Elsa Konttinen jatkaa naisten edustusjoukkueessa!

Elsa Konttinen (s. 2001) on solminut tulevalle kaudelle jatkosopimuksen Vantaan Jalkapalloseuran kanssa. Kuluneella Naisten Kakkosen kaudella puolustaja esiintyi yhteensä neljässätoista Naisten Kakkosen ottelussa ja kahdessa Naisten Suomen Cupin ottelussa. Lisäksi Konttinen viimeisteli viime kaudella kaksi maalia.

Konttisen tavoitteena on tulevalla kaudella pelata ehjä kausi ja omalla tekemisellään edistää joukkueen pelaamista.

– Minulla on ihan hyvät fiilikset jatkosopimuksesta. Teen paljon töitä joukkueen eteen ja vaadin etenkin itseltä laadukkaita suorituksia. Ehkä sellanen johtajuus on omassa pelityylissä myös ominaista.

Kuva: Jari Mäesivu

Päävalmentaja Aku Jokinen on tyytyväinen monipuolisen puolustuspelaajan jatkosopimukseen.

– Esimerkillinen pelaaja, etenkin urheilijan elämän osalta näyttää hyvää esimerkkiä nuoremmalle kaartille. Monipuolinen alakerran luottopelaaja, joka viime kaudella pystyi pidemmän toipumisjakson jäljiltä lopulta pelaamaan isoja minuutteja ilman isompia vammoja. Hyvin hoidettu kuntoutus näkyy pelaamisessa kohonneina voimatasoina, ja tältä pohjalta on hyvä lähteä Ykkösen astetta fyysisempiin kamppailuihin. Elsalta odotan vahvaa esiintymistä puolustuslinjan johtajana, oli pelipaikka sitten keskellä tai laidas