timonen-artikkeli

Ella Timonen jatkaa naisten maalilla!

Maalivahti Ella Timonen (s. 2006) on allekirjoittanut jatkosopimuksen Länsi-Vantaan Ylpeyden naisten edustusjoukkueen kanssa tulevalle kaudelle. Kuluneella Naisten Kakkosen kaudella Timonen pelasi peräti 17 ottelussa. Lisäksi otteluita kertyi T18 Ykkösessä ja Naisten Suomen Cupissa kuuden ottelun verran. Nollapelejä Timoselle kertyi kauden aikana 11 ottelun verran.

Timonen kuvailee itseään rohkeaksi, vaativaksi ja kannustavaksi pelaajaksi.

– Tavoitteena on pelata joukkueena hyvä, tasapainoinen kausi ja kehittää pelaamista koko ajan. Minulla on hyvät fiilikset sopimuksesta ja jatkosta VJS:n kanssa. VJS mahdollistaa kovan tason treenaamisen ja tukee tavoitteiden saavuttamisen.

Kuva: Jari Mäensivu

Naisten edustusjoukkueen päävalmentaja Aku Jokinen on tyytyväinen Ellan kirjoittamasta jatkosopimuksesta.

– Viime kausi oli Ellalle läpimurtokausi aikuisten sarjoissa. Etenkin loppukauden ratkaisupeleissä otti useammassa pelissä elintärkeitä gamesaver-torjuntoja, joiden avulla saatiin käännettyä yksittäisiä pelejä meidän eduksi. Ohjaa peliä erinomaisesti ja ylläpitää korkeaa vaatimustasoa pelien ja harjoitusten sisällä. Kokonaisvaltaisessa urheilijaksi kasvamisessa on ottanut viime kuukausina merkittäviä steppejä määrätietoisempaan suuntaan kohti omia tavoitteita, mistä palkintona myös paluu ikäluokan maajoukkuerinkiin loppuvuodesta.