aakko-artikkeli

Ella Aakko jatkosopimukseen!

Keskuspuolustaja Ella Aakko (s. 2003) on solminut jatkosopimuksen Länsi-Vantaan Ylpeyden kanssa ja pelaa tulevalla kaudella naisten edustusjoukkueessa. Kuluneen kauden Aakko on sitkeästi kuntouttanut polveaan, ja se on tuottanut tulosta. Aakko on nyt pre-seasonilla palannut normaalisti joukkueen arkeen mukaan ja kellottanut ensimmäiset minuuttinsa harjoitusotteluissa.

Aakko kuvailee itseään periksiantamattomaksi ja vahvaksi pelaajaksi kaksinkamppailutilanteissa.

– Tavoitteena on päästä täyteen pelikuntoon yli vuoden polven kuntouttamisen jälkeen, tavoitella omaa parasta kentällä ja nauttia pelaamisesta. Tavoitteena olisi myös saada mahdollisimman ehjä kausi, sillä viimeiset pari kautta on mennyt polvivamman takia pilalle.

– Minulla on hyvät fiilikset sopimuksesta. Joukkueessa oli viime kaudella hyvä olla, joten jatkaminen tuntuu luontevalta, toteaa Aakko.

Päävalmentaja Aku Jokinen nostaa hattua Ellan pitkän kuntoutusprosessin läpi käymiselle:

– Sitkeästä polvivammasta toipuminen otti lopulta viime kauden kokonaisuudessaan eikä peliminuutteja kertynyt lainkaan. On jaksanut ihailtavalla tavalla kuntouttaa itseään ja on vihdoin päässyt takaisin normaaliin joukkuearkeen täysipainoisesti. Fyysinen, kovaotteinen toppari, joka ei kaihda kontaktipelaamista. Tavoitteena pysyä kunnossa läpi kauden, kunnossa ollessaan pystyy varmasti auttamaan joukkuetta merkittävästi.