VJS CANVA 5X4 (7)

Eetu Olvinen jatkaa VJS-paidassa

Jo seisemättä kauttaan VJS:n miesten edustuksen riveissä pelaava Eetu Olvinen jatkaa Länsi-Vantaan Ylpeydessä myös kaudella 2024. Olvinen odottaa, että joukkue pelaa vahvan kauden.

– Odotuksena on, että saadaan varmistettua VJS:n pelaaminen tulevaisuudessakin Kakkosessa sekä ylemmillä sarjatasoilla, Olvinen kertoo omista odotuksistaan tulevalle kaudelle.

Olvinen kuuluu joukkueen kokeneempaan joukkoon ja hänet valittiin tulevaksi kaudeksi yhdeksi joukkueen varakapteeneista. Melkein 100 ottelua VJS:n edustusjoukkueen paidassa pelanneen Olvisen tavoitteena on, että hän voi oman kokemuksensa kautta auttaa myös joukkueen nuorempia pelaajia kehittymään sekä pelaajina että ihmisinä.

– Henkilökohtaisesti toivon myös ehjää kautta ilman loukkaantumisia. Tavoitteena myös saada tehtyä mahdollisimman paljon maaleja, Olvinen listaa omia tavoitteitaan tulevalle kaudelle.

Olvinen kuvailee itseään rauhalliseksi, sosiaaliseksi ja vaativaksi. Yhtenä pisimpään joukkueessa olleena pelaajana hän ottaa helposti johtavaa roolia ja pyrkii viemään myös toisia eteenpäin.

– Eetu pitkän linjan VJS:laisena tuo kulttuuria ja näkemystä vuosien takaa. Kokemuksellaan hän tuo lisää päivittäiseen tekemiseen koko joukkueelle arjessa. Eetu on arvokas pelaaja, joka laittaa aina joukkueen edun oman etunsa edelle, kuvailee miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tommi Ekmark.

Miesten edustusjoukkueella on uusi Instagram-tili – seuraa joukkuetta täällä