VJS CANVA 5X4 (10)

Edim Uzun jatkaa miesten edustusjoukkueessa

Keskikenttäpelaaja Edim ”Uzu” Uzun jatkaa Länsi-Vantaan Ylpeydessä kaudella 2024 tälle kaudelle aktivoidulla optiolla. I-HK:ssa juniorivuotensa pelannut ja neljättä kauttaan VJS:n paidassa pelaava Uzun aloitti seurassa PU16/1-joukkueessa. Toisena kautena hän pelasi PU17/1-joukkueen riveissä ja viime vuodeksi hän nousi miesten edustusjoukkueeseen apprentice-sopimuksella (junioripelaaja), joka kauden aikana aktivoitiin senioripelaajan sopimukseksi.

– Minulla on hyvät odotukset kaudesta. Meillä on hyvä ryhmä kasassa ja uskon, että tulemme jälleen saavuttamaan paljon tulevalla kaudella, Uzun sanoo.

Ahkeraksi, monipuoliseksi ja kyvykkääksi itseään kuvaileva Uzun asettaa henkilökohtaisiksi tavoitteikseen sekä itseensä että koko joukkueeseen vaikuttavia asioita.

– Tavoitteenani on saada mahdollisimman paljon minuutteja sekä auttaa joukkuetta saavuttamaan asetetut tavoitteet.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tommi Ekmark uskoo Uzunin olevan iso apu koko joukkueelle varsin onnistuneen pre-seasonin.

– Edim on parantanut peliään huomattavasti. Kuukausi kuukaudelta hän pystyy pelaamaan paremmin. Uskon, että hän tulee auttamaan meitä paljon tulevalla kaudella, Ekmark sanoo.