aida-artikkeli

Aida Ilovuori siirtyy Länsi-Vantaan Ylpeyteen!

Maalivahti Aida Ilovuori (s. 2005) siirtyy Espoon Palloseurasta Vantaalle. Ilovuori pelasi kuluneella kaudella neljässätoista ottelussa, joista yhdeksässä hän onnistui pitämään oman maalinsa puhtaana.

Ilovuori kuvailee itseään analyyttiseksi ja rohkeaksi pelaajaksi:

– Tykkään osallistua peliin aktiivisesti myös jalalla. Minulla on hyvät fiilikset sopimuksesta ja on kivaa päästä aloittamaan kausi uudessa joukkueessa. Ilmapiiri on tosi kannustava ja treeneissä on ollut kivaa!

– Tavoitteenani on saada hyvä ja ehjä kausi, sekä kehittyä pelaajana. Haluan myös auttaa joukkuetta saavuttamaan yhteiset tavoitteet.

Päävalmentaja Aku Jokinen tyytyväinen Ilovuoren siirrosta Länsi-Vantaan Ylpeyteen.

– EPS-kasvatti, joka siirtyi meille täksi kaudeksi kilpailemaan ykkösmaalivahdin paikasta. Urheilullinen, erittäin hyvä reaktiotorjuja. Luo meidän maalivahtiosastolle erinomaisen kilpailutilanteen, mikä on meidän maalivahtien kehittymiselle pelkästään hyvä asia. Pelin ohjaamisessa voisi ottaa vielä isompaa roolia ja ehkä käyttää hieman vaativampaa kehonkieltä puolustuslinjaa johtaessaan. Monipuolisesti hyvä maalivahti, jonka siirrosta meille olen kyllä todella tyytyväinen.